Een cursus tegen sociale angst?

Sociale angst kan een doorn in het oog zijn voor sommige mensen. Bang zijn voor kritiek, het zichzelf belachelijk maken of optreden in het openbaar. Dit uit zich in spanningsverschijnselen, zoals trillen of zweten.

Een aantal kenmerken van een sociale fobie zijn:
Er is een aanhoudende angst voor een of meer sociale situaties of situaties waarin men wordt blootgesteld aan onbekenden of mogelijk kritisch worden beoordeeld door mensen. De betrokkene is bang dat hij of zij zich op een manier zal gedragen die beschamend of vernederend is.
Daarnaast weet de betrokkene dat de angst overdreven of ongegrond is.
De sociale fobie mag niet het gevolg zijn van een lichamelijke aandoening of het gebruik van medicijnen of drugs.

Als deze onderdelen worden herkend kan een sociale fobie de oorzaak zijn. Het is natuurlijk mogelijk om hier vanaf te komen.

Verheijdenconsult geeft de mogelijkheid om weer volledig te kunnen genieten van het leven. Zij bieden de mogelijkheid om effectief om te kunnen gaan met tegenslagen. Hierdoor wordt er minder lang over een probleem getwijfeld. Zo kan er optimaal worden genoten van alles en iedereen.
Volg daarom een training van Verheijdenconsult om effectief te bereiken wat je wil.

Er zijn verschillende trainingen tegen sociale angst die gevolgd kunnen worden. Zo kan er gecoacht worden tegen sociale angst, burn-outs of kan er juist geholpen worden met persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap.